Fleksibel flisebelægning gjort professionelt

Vil du gerne have professionel hjælp til fliselægning, så du kan få den nye indkørsel, du drømmer om?

Hos Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S tilbyder vi flisebelægning. Uanset om det er en ny indkørsel, en terrasse eller en havesti, du gerne vil have anlagt, står vi klar til at hjælpe dig. Vi henvender os til dig, der er privatkunde, men også til dig, der henvender dig som erhvervsdrivende eller på vegne af en offentlig institution. 

Vi har hjemme i Thy, og vi udfører flisebelægning i hele området, samt nær Thisted og Struer.

Hvorfor skal du vælge os til flisebelægning?

Det er der mange gode grunde til. Vores familievirksomhed kan bryste sig af en lang historie og mange års erfaring inden for fliselægning. Vores entreprenørfirma har eksisteret siden 1950, og hyrer du os til at lægge fliser hjemme hos dig, kan også du få gavn af vores høje faglige viden og vores mangeårige erfaring.

​Selvom vores virksomhed har mange år på bagen, følger vi med tiden. Vi kommer gerne med kreative løsninger, når du har en opgave med flisebelægning til os, og vi går altid i tæt dialog med dig som kunde. Vi rådgiver dig gennem hele forløbet - lige fra valg af materialer til det færdige resultat - og vi sikrer os, at vi er helt skarpe på dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at du er fuldt ud tilfreds med det arbejde, vi leverer. 

Vi udfører også kloakarbejde, og hjælper derfor gerne hvis der skal omlægges kloak i forbindelse med lægning af fliser eller jordarbejde.

​Skal vi give dig en god pris på flisearbejde?

​Vil du gerne vide mere om vores priser? Eller har du spørgsmål til vores ydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 97 95 16 73. Du har også mulighed for at kontakte os på e-mail thyslam@gmail.com.

Vi udarbejder desuden altid gerne et uforpligtende tilbud til dig på flisebelægning, når vi har besigtiget opgaven.​​

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner ud af 14 stemmer på Facebook

​Firmainformationer

​Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S

CVR: 36242663

Adresseinformationer

Kontaktinformationer

Telefon: 97 95 16 73

E-mail: thyslam@gmail.com