Skriv her nemt & hurtigt​ og bliv kontaktet

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jordarbejde under knæhøjde

​​Hos Thy Slam kan vi meget andet end kloakservice  og slamsugning. Vi er leveringsdygtige i alle former for jordarbejde, så længe det foregår ”under knæhøjde.” Det kan for eksempel være belægning, kabelarbejde, strøm, fjernvarme og kloakarbejde.

Vi har hjemme i Hurup ved Thy, men kører gerne ud i lokalområdet for at tilbyde vores ekspertise. For eksempel til Thisted og Struer. Vi har både rendegravere, minigravere og andre maskiner i størrelsesordenen 700 til 10.000 kg., så vi er klar til at udføre de fleste former for jordarbejde. Se også hvad vi kan hjælpe med af andre entreprenøropgaver.

Vi er eksperter i gravearbejde

Du er altid velkommen til at kontakte Thy Slam, hvis du har jordarbejde, du skal have lavet. Vi giver gerne et råd med på vejen, og med vores brede erfaring kan vi assistere på de fleste projekter.

Vi er eksperter i gravearbejde, og vi har lagt masser af kloakker, fjernvarme og kabler, så dit projekt er i trygge hænder hos os.

​Når vi taler jordarbejde hos Thy Slam mener vi også reetablering. Vi er gode til belægning, indkørsler, bede og lignende, så vi sørger altid for at efterlade pladsen i ordentlig stand.

Få et uforpligtende tilbud på jordarbejde hos Thy Slam

Kontakt os på telefon 97 95 16 73 for et ufopligtende tilbud eller et godt råd til dit næste projekt, der involverer jordarbejde. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi dig op og tager en snak om din opgave med jordarbejde.

Følg os

på Facebook​​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​​

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner ud af 14 stemmer på Facebook

​Firmainformationer

​Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S

CVR: 36242663

Adresseinformationer

Kontaktinformationer

Telefon: 97 95 16 73

E-mail: thyslam@gmail.com