Skriv her nemt & hurtigt​ og bliv kontaktet

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autoriseret kloakmester udfører professionelt kloakarbejde

Skal du bruge et effektivt og erfarent kloakfirma? Så er du kommet til det rette sted. Som autoriseret kloakmester er vi eksperter inden for kloakarbejde. Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S udfører alt fra slamsugning til etablering af nye kloakker i bl.a. Thy, Thisted, Struer og omegn.

Vi har mange års erfaring med kloakarbejde og kan også klare alle relaterede entreprenøropgaver.

Kloakfirma udbedrer skader på kloaksystemet

Siden 1981 har firmaets ejer, Per, været autoriseret kloakmester. Sammen med vores erfarne og dedikerede folk, ved vi derfor alt der er værd at vide om kloakker, rottespærre og andet kloakservice.

Vi har egen slamsuger og spuler samt entreprenørmaskiner i størrelsesordenen mellem 700 og 10.000 kilo. Derfor kan vi, i forbindelse med vores kloakopgaver, også udføre TV-inspektion og udbedre eventuelle skader på kloaksystemet.

Vi udfører alt inden for kloakarbejde og kloakering

Som din autoriserede kloakmester, udfører vi kloakarbejde for både private, virksomheder og det offentlige. Det gælder alt fra service og vedligeholdelse til nedgravning og reetablering, herunder også belægning.

Ring til din lokale kloakmester for at høre mere

Vi plejer at sige, at vi som kloakfirma kan klare alt, der er under knæhøjde! Du skal aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, muligheder, tidsestimater eller noget helt andet. Vi står klar til tage imod dine spørgsmål og give dig den bedste rådgivning og vejledning.

Kontakt os allerede i dag på telefon: 97 95 16 73 for et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til vores kloakfirma på e-mail: thyslam@gmail.com

Vi plejer at sige, at vi kan klare alt, der er under knæhøjde, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 95 16 73 for et godt råd eller et uforpligtende tilbud på alle typer kloakopgaver. Du kan også skrive til vores kloakmester, på e-mail thyslam@gmail.com.

Følg os

på Facebook​​

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​​

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner ud af 14 stemmer på Facebook

​Firmainformationer

​Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S

CVR: 36242663

Adresseinformationer

Kontaktinformationer

Telefon: 97 95 16 73

E-mail: thyslam@gmail.com