Skriv her nemt & hurtigt​ og bliv kontaktet

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakservice af enhver art tilbydes

Hos Thy Slam er vi eksperter i kloakservice og alle relaterede opgaver. Vi udfører opgaver med kloakservice i alle størrelser og typer, og kan blandt andet foretage:

  • Rensning af drøn og rør
  • Huskloakker
  • Kloakspuling
  • Renovering af hovedledninger

Vi har både entreprenørmaskiner i alle størrelser og slamsugere, og vi kører gerne ud i hele Thy og omegn, herunder for eksempel Thisted og Struer.

Vi klarer alle kloakopgaver

Thy Slam blev grundlagt allerede i 1950 under navnet Ullerup Maskinstation. Siden 1981, hvor den nuværende ejer Per blev kloakmester, har vi udført alle typer kloakservice.

Vi har for eksempel en tidssvarende kombineret spuler og slamsuger, der er påmonteret en lastbil. Vi har desuden entreprenørmaskiner i alle størrelser til relaterede opgaver.

​God service og pæn oprydning

Har du problemer med kloakken, står vi altid klar til at udføre den nødvendige kloakservice. Vi har været i branchen i mange år, og vi ved, at veludført kloakarbejde betyder tilfredse og tilbagevendende kunder. Derfor sørger vi også altid for at rydde op efter os og reetablere efter eventuelt gravearbejde.

Se mere om andre typer kloakarbejde her.

Kontakt os for kloakservice og få en attraktiv pris

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud på kloakservice. Vi kan også fanges på telefon 97 95 16 73, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak med dig om din opgave med kloakservice, men du kan også skrive til e-mail thyslam@gmail.com.

Følg os

på Facebook

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner ud af 14 stemmer på Facebook

​Firmainformationer

​Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S

CVR: 36242663

Adresseinformationer

Kontaktinformationer

Telefon: 97 95 16 73

E-mail: thyslam@gmail.com