Skriv her nemt & hurtigt​ og bliv kontaktet

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rottespærre til kloak monteres​

​Hos Thy Slam har vi mange års erfaring som autoriseret kloakmester, og vi er dermed også certificeret til at sætte rottespærre op. Vi kører blandt andet ud til kunder i Thy, Thisted, Struer og omegn.

Vi kan også tilbyde slamsugning og -spuling, hvis du har tilstoppet kloak.

Hvordan fungerer en rottespærre?

Har du problemer med rotter, giver det typisk gener i form af ubehagelig lugt og gnaveskader. En rottespærre fungerer således, at den stopper rotterne i kloakken og forhindrer dem på den måde i at komme ind i hjemmet.

En rottespærre består af to klapper, der placeres i kloakledningen i en brønd. Klapperne kan kun åbne den ene vej – mod kloakken. Vandet kan dermed godt komme ud, og det kan rotterne også, men de kan ikke komme ind igen.

Kontakt os og få en attraktiv pris

Har du nogle spørgsmål om, hvordan en rottespærre fungerer, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvorvidt det vil være den rette løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder en attraktiv rottespærre pris, og vi svarer også gerne på spørgsmål samt giver råd og vejledning.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 97 95 16 73, men du kan også skrive til vores e-mail thyslam@gmail.com, hvis du ønsker yderligere information.​​

Følg os

på Facebook​​

​Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner ud af 14 stemmer på Facebook

​Firmainformationer

​Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S

CVR: 36242663

Adresseinformationer

Kontaktinformationer

Telefon: 97 95 16 73

E-mail: thyslam@gmail.com