Skriv her nemt & hurtigt​ og bliv kontaktet

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Slamsugning er et af vores specialer

Som vores navn antyder, er Thy Slam yderst erfarne, når det gælder slamsugning. Vi har stor erfaring med alle typer af opgaver inden for området og påtager os både store og små projekter.

Vi kan for eksempel tømme køkkenafløb, septiktanke samt olie- og benzinudskillere. Derudover er vi også gode til sandfang, brønde, slambassiner og lignende.

Vores kernekompetence er slamsugning

Thy Slam har hjemme i Hurup, men vi kører gerne ud i hele omegnen. For eksempel i Struer, Thisted og selvfølgelig overalt på Thy. Kontakter du os, når du har et stoppet afløb eller en anden opgave med slamsugning kan du være sikker på god service og ordentligt udført arbejde, da det er vores kernekompetence.

Vi udfører slamsugning og kloakering

Oprindeligt startede virksomheden som Ullerup Maskinstation tilbage i 1950. Og siden 1981 har Per, der i dag ejer firmaet, været autoriseret kloakmester. Vi begyndte at udføre slamsugning i 1981, og har i dag tidssvarende udstyr til alle opgaver.

Thy Slam er en familieejet virksomhed med mange års erfaring og lokalkendskab. Derfor ved vi også, at veludført arbejde giver tilbagevendende kunder. Slamsugning og kloakservice er nogle af vores hovedopgaver, men vi udfører også entreprenørarbejde selvstændigt eller i forbindelse med kloakarbejde og kloakering.​

Kontakt os angående din opgave med kloakspuling i dag

Vi giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud på din opgave med slamsugning. 

Du skal blot ringe til os på telefon 97 95 16 73, skrive til vores e-mail thyslam@gmail.com eller bruge vores kontaktformular, hvor vi vil ringe dig op for at tage en uforpligtende samtale om din opgave. Du kan også læse mere om entreprenørarbejde her.

Følg os

på Facebook

Se hvad der rør sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner ud af 14 stemmer på Facebook

​Firmainformationer

​Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S

CVR: 36242663

Adresseinformationer

Kontaktinformationer

Telefon: 97 95 16 73

E-mail: thyslam@gmail.com