Entreprenørarbejde udføres med stor erfaring

Hos Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam, er vi eksperter i at grave i jorden. Vi kan udføre alle typer entreprenørarbejde og har en bred erfaring inden for både gravearbejde og reetablering, som vi udfører for kunder i Thy, Thisted, Struer og omegn.

Vi har minigravere, rendegravere og andre maskiner i størrelsesordenen 700 kilo til 10.000 kilo, så vi har helt sikkert en mand og en maskine, der passer til dit projekt.

Alle typer entreprenørarbejde udføres

Vi plejer at sige, at vi tager os af alle typer entreprenørarbejde, så længe de foregår under knæhøjde. Det betyder for eksempel, at vi er gode til at udføre:

Vi tilbyder også rådgivning og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 95 16 73 for at få råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud til dit næste entreprenørarbejde. Du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail thyslam@gmail.com.

Vi er fleksible, både i forbindelse med projektets størrelse og tidsramme, og vi sætter en ære i at udføre entreprenørarbejde i høj kvalitet, lige meget hvem vi arbejder for, og hvor stort et projekt, der er tale om.

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner ud af 14 stemmer på Facebook

​Firmainformationer

​Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S

CVR: 36242663

Adresseinformationer

Nørre alle 47,
7760 Hurup

Kontaktinformationer

Telefon: 97 95 16 73

E-mail: thyslam@gmail.com