Kloakarbejde udføres af autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester er vi eksperter inden for kloakarbejde. Vi udfører alt fra slamsugning til ​etablering af nye kloakker​ i Thy, Thisted, Struer og omegn. Thy Slam holder til i Hurup, men vi kører gerne ud i hele egnen.

Vi har mange års erfaring med kloakarbejde og kan også klare alle relaterede entreprenøropgaver.

Kloakmester udbedrer skader på kloaksystemet

Siden 1981 har firmaets ejer, Per, været autoriseret kloakmester. Sammen med vores erfarne og dedikerede folk ved vi derfor alt, der er værd at vide om kloakker, rottespærre og kloakarbejde.

Vi har egen slamsuger og spuler samt entreprenørmaskiner i størrelsesordenen mellem 700 og 10.000 kilo. Derfor kan vi, i forbindelse med vores kloakopgaver, også udføre TV-inspektion og udbedre eventuelle skader på kloaksystemet.

Vi udfører alt kloakarbejde og kloakering

Som autoriseret kloakmester udfører vi kloakarbejde for både private, virksomheder og det offentlige. Det gælder alt fra service og vedligeholdelse til nedgravning og reetablering, herunder også belægning.

Vi plejer at sige, at vi kan klare alt, der er under knæhøjde, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 95 16 73 for et godt råd eller et uforpligtende tilbud på alle typer kloakopgaver. Du kan også skrive til vores kloakmester, på e-mail thyslam@gmail.com.

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner ud af 14 stemmer på Facebook

​Firmainformationer

​Entreprenør Per Kristensen - Thy Slam I/S

CVR: 36242663

Adresseinformationer

Nørre alle 47,
7760 Hurup

Kontaktinformationer

Telefon: 97 95 16 73

E-mail: thyslam@gmail.com